tips

http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/glutenintoleransceliaki-ger-brister-pa.html

http://www.ltdalarna.se/upload/4885/Avforingodling.pdf

http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=119852


http://www.facebook.com/profile.php?id=100003499320712
chatt här på kvällen

rättsmedecisnka kan man få intyg men man måste anmäla och begär egen vårdnad.

http://www.rmv.se/?id=109

http://www.socfamratt.se/fragorasvar/umgaenge/1616-har-pappan-raett-till-umgaenge-ifall-han-aer-aggressiv

Frågan är: Vill du också att det ska gå så långt? Vår förståelse är den att kvinnor som inte lämnar sina män får ett tvångs beroende, som kan liknas symboliskt som t.ex cigaretter, koffein, alkohol missbruk. En av dom viktigaste aspekterna man är tvungen att fråga sig älskar jag min kropp så pass lite så att jag tillåter den att bli misshandlad/uttnyttjad? Det finns alla olika former av beroende och alla krävs enorm viljekraft att ta sig ur, men också möjligheten att förlåta sig själv om man blir beroende igen"t.ex sin man". Om läget skulle vara som så att man fick kraften och modet att lämna sin man, men sen gick tillbaka och får en känsla av ångest för att man inte hade kraft mod tillräckligt, så är det som sagt mycket nödvändigt att förlåta sig själv och sedan ta nya tag. Desto mer ångest och depression över dina handlingar du tar desto mer kedjad blir du. Detta gäller droger i största allmänhet.

 

Vi räcker ut handen till dig om du vill ta den så är vi hedrade om du inte vågar ta den ännu ber vi dig att söka inre-mod.

Marie har medverkat i ett antal medier genom åren här är några länkar.http://www.expressen.se/nyheter/1.96160/sambon-slog-sonder-hennes-liv
http://hd.se/svalov/2010/08/15/sjalvupplevda-handelser-i-ny-bok/?from=rss
http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=119852

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0