LÄS

http://www.adlibris.com/se/bok/psykopatens-varld-utan-samvete-9789144499215?gclid=CPSH_vq6z74CFaQIwwodBw8Aeg
LÄS DENNA OM DU TRÄFFAR EN BRA KILLE OM HAN VILL FÖRSTÅ HUR DU HAFT DET.

kämpa på

ja 21 år har gått sen jag fick en stroke av missh. idag fick jag reda på det nya livet sen min mage paja. Att det ska vara så. Att inte kunna göra det jag gjorde innan. Så det är bara att aceptera läget. Att jag inte kan städa mera. Men jag ger mig inte så gå stanna inte kvar samma med dina barn kämpa att de inte ska dit igen. För det förstör kropparna. Jag gick igenom sexövergrepp gruppvåldtagning missh i huvet då jag vet vilka skador det ger.

dömer fel

Ja det fortsätter att de inte gör rätt hos åklagarna, lägger ner mål fast de blivit misshandlade och att barnen ska vara där. och tvingar de gå på familjerätten att prata. Det går ju inte med en som manipulerar och de har blivit utsatta undrar hur många år det ska ta innan de fattar hur allvarligt detta är för deras kroppar både barnen mamman och tvärtom. För de finns hos båda idag.

hjärnan

http://www.netdoktorpro.se/kardiologi/medicinska-oversikter/Karotiskirurgi-som-strokeprofylax/

idag

Idag var det en tuff dag med smärtor i morgon massage.

barn

http://www.nck.uu.se/Kunskapscentrum/Kunskapsbanken/amnen/Barn_som_upplever_vald/Vardnad_och_umgange/
Barn ska inte vara hos den som gjort våld i relation, för de får men för livet. Med sjukdomar i vuxen ålder så allvarligt är det. Så ska ett barn klara sig och läkas ska de inte dit igen.

haft

haft det ok.

ja

Ja mina vänner tveka inte gå inte tillbaka mera. Det tar såna skador på din kropp. Min misshandel gav en stroke 21 år sen. Nu är smärtorna mera fast det är vår. Men jag kämpar på finns på forumet. Här regnar det just nu .

nu

Nu har jag grillat många gånger redan det är så fint i naturen.Träffat barn mm.

idag

Idag har jag varit hemma är på misshandelforum misshandladekvinnor. Det var en fin resa jag fick göra .I helgen.

uppe

För ett och ett halvtår nu hände det att min mage paja så kroppen orkar inte hålla sig uppe långa stunder. Efter en misshandel för 21 år sen. Men mitt mål var att jag skulle ut denna sommar vår. Och jag fixa det mål fick komma i väg 46 mil bort. Och se naturen helt underbart var det jag fick halvligga hela vägen och så pausa vi det var en fin resa. Men jag fixa det.

RSS 2.0