EN KILLE

Hittade en artikel om Kvinnor i relationer. Som många män kommenterat och menar på också stämmer från deras egna erfarenhet. Det mesta stämmer ju också in på det jag upplevt själv.
Intressant är att det är en direkt motsathett till hur dina vänner som själva blivit utsatta antagligen också ser på män.
--
Röda pillret
Aldrig vara beroende av en kvinna för hennes kärlek .
Inte förmedla alltför många betydande brister till en kvinna , för det ska ingjuta tvivel i henne om ditt värde som människa och förstöra hennes attraktion för dig .
Kvinnor älskar inte oss på det sätt vi älskar dem , de älskar på olika sätt och därmed förväntar sig av henne vad hon förväntar sig att du kommer att döma dig till misslyckande .
Så fort någon av dina svagheter görs helt klart att hon kommer att börja känna sig besvikna och detta kommer att orsaka henne att starta en process för att väga upp sina alternativ .
Du kommer att känna att det är din plikt att fixa hennes känslomässiga problem som kommer hon , är det en outtalad överenskommelse , det omvända är dock inte sant ( i LTRs , uppenbarligen inte one night stands et al )
Kvinnor är bra på att rädda ansiktet och ännu bättre , tror uppriktigt på sitt eget skitsnack , deras verklighet och position på saker och ting är i ett konstant tillstånd av förändring ( de är inte trovärdiga . )
Kvinnor är inte bundna av heder - det är en manlig abstraktion .
Många män underskattar kraften i den feminina , det som är tjusningen av den undergivna och inte förstår den inneboende kontroll och inflytande som det har på dig . De är inte svaga , deras makt är bara icke - materiella , till leda : Män älskar att spela detta spel för att övertyga sig själva om att de är i kontroll i sitt förhållande med en kvinna när de i själva verket faller sakta in i hennes grepp .
De som tror att relationer är inte krig ( på grund av sin konflikt natur ) är naiva .
Du upprätthålla kriget och optimalt att göra så att det balanserar din fördel , men segern är förbjudet , för att vinna slaget innebär att förlora " sin kärlek " , kärlek är metafysiskt ett tillstånd av ständig konflikt , utan konflikt , det finns ingen kärlek , utan konflikt finns det tristess , känslokalla .
Skönheten är i själva spelet , inte resultatet av spelet . Om du inte njuta av spelet , kan du inte ta ledningen i den. ( Gäller allt , inte bara kvinnor . )
Hon kommer alltid att sätta sig innan dig .
Du är inte speciell för henne som individ , är din styrka och kraft vad som orsakar henne att bli attraherad av dig , inget mer , inget mindre , till leda : kvinnor inte älskar dig , men tanken på vad eller vem " du " är .
De är oförmögna att älska dig på det sätt som du idealiserar , är hierarkin offer män > män och kvinnor > barn oavsett kön , det fungerar inte i bakåt och dina förväntningar på att det ska är meningslöst . Det är också därför idén om jämställdhet är perverst eftersom förväntningarna på offret är inte och kan inte fördelas lika mellan människor oavsett deras genetiska identitet till förfäran av västra idealism .
Du är helt disponibel för kvinnor .
Män är mänsklighetens sanna romantiker ( uppoffrande kärlek - hane är mer intensiv än utilitaristiska kärlek - hona ) därmed människans djupare sorg för förlorade älskare av svunna tider .
Kärnpunkten i alla delar av livet är SEGER eller fel , relationer är inget undantag .
Inse begränsningarna hos kvinnfolk , acceptera dem.
En man är alltid helt ensam , det finns ingen " högre upp " för dig att lita på , du är i slutet av raden , i avsaknad av en tro på Gud .
Varje människa har en börda som han måste bära , ingen av er är undantagna .
_____________________________________________
EN KILLE SOM BLIVIT ILLA BEHANDLAD AV TJEJ PSYKISKT HITTA DDENNA IDAG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0