sammandragningar i hjärnan

http://ohjepankki.vsshp.fi/se/5694

min

http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=119852

tjej

Igår hände något posetivt en tjej jag tog hand on i tonåren för föräldrarna brydde sig inte samt tagit bort de män som varit elaka mot henne. Hon var på fosterhem men ville vara hos mig så jag fick gå igenom via rättegång för ta hand om henne. Det är min sons halvsyster. Hon kom på besök inte fått jobb innan men nu hade det hänt något. Hon har ett bra liv idag äntligen hon är brandman busschafför polisvolentär sångerska har varit med körslaget.Så de var så trevligt att få träffa henne på ett posetivt sätt med allt hon gått igenom kram♥ jag hade konfermation för henne fotografera henne hade det på en resturang hon fick en diamantring föräldrarna var där med.Men min glädje var att hon skulle få ett bra liv till slut det betydde mest för mig.

fick

Jag fick se södersåsen i full blom med vitsippor och den ljusgröna färgen på träden. Det är som en sagovärld och se detta helt underbart är det. Grilla hos en vän med lite barn de är så fina.

fullt

Fullt upp att göra med tjejer ska komma i tv och det pogram som jag villat så länge.Här är sommar nu säger de.Jag är på misshandelforum misshandladekvinnor om du vill gå dit på facebook.

varit

Det varit en lång helg. Jag fick träffa min efterlängtade bästis sen andra klass. Vi har inte setts på 22år sen missh. Jag sa det tar sin tid att läkas från en missh. Men nu släpper jag inte henne. Tänk vad det ska ta tid allt men man kommer dit till slut.

får

Smärtorna håller på får massera med handledsmassage varje dag på ben armarna. Bara ta det lugnt men är på misshandelforum om ni vill skriva av er. Fick detta av misshandeln för 21 år sen.

påsk

Glad påsk till er.

tagit

http://www.umo.se/Familj/Sexuella-overgrepp-i-familjen/
detta får inte hända det rasar barnet i tonåren för
de vågar inte prata om det. Det förstör barnets kropp.
 
Tagit det lugnt idag finns på misshandladekvinnor på facebook
misshandelforum det är sluten grupp om du vill skriva av dig.

denna

Denna bok är en anatologi som jag är med i.
Vi fostras olika vissa barn är omtyckta i en familj vissa inte. alla Ska känna sig lika älskade
man ska inte skilja på någon.Men jag hade oturen att jag fick gå igenom sexuella övergrepp
som barn. Och våga inte säga når förrän jag var 16. Och förövarna var två personer som inte sa
något till hennes syskon. Den ena gjorde men inte den andra. Ingen vet som inte varit med om det
sätter spår i kroppen. Och det är mycket som följer med i det. Det finns inget hemskare att inte erkänna det.
 

här är jag med när jag satt i rullstolen.

http://www.netcoach.nu/Blog/page7.aspx

va

Va bra jag fick nya luckor i köket så fint det blev.Smärtfri två dagar den kom det igen men jag njuter av varje sekund då när jag slipper det.

blogg

http://ofredad.blogg.se/

samhället

Skadorna av stroken blev många 21 år har gått nu. Men jag kämpar på. Och det värsta är att man får inte det man behöver inom lss.Mitt blev så att jag måste ha ledsagning när jag går ut, de tycker 9 timmar i veckan räcker att komma ut inte mera. Det räcker inte med skadorna och sen att de får gå fria som gör detta efter 4mån och vi som blir misshandlade får kämpa hela livet samt barn med om det finns med i bilden. Som det oftas gör och myndigheterna gör inte mera. slöt är det i samhället här.

stress

http://www.stressmottagningen.nu/stress-och-stressjukdomar/utmattningssyndrom/

harmoni


http://www.prog.se/Utbildning/B%C3%B6ckerochhj%C3%A4lpmedel/Konstenattledasigsj%C3%A4lv/Konstenattledasigsj%C3%A4lvharmonitr%C3%A4ningCD/tabid/111/Default.aspx

massage

Idag blev det massage. man får hålla  på hela tiden så kroppen ska må bra. Så
blir det av en missh. Så stanna inte kvar.

barn


http://urplay.se/Produkter/181893-UR-Samtiden-Barn-som-brottsoffer-Barns-upplevelser-av-vald-i-hemmet

min sida


http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=119852

jag

Jag har varit i skogen jag ser mina jordgubbar komma som jag tog från kolonin. Jag gillar att fixa i trädgården när jag kan.

på engelska


http://illimitablemen.com/2014/01/14/mans-burden-the-feminine-conundrum/

EN KILLE

Hittade en artikel om Kvinnor i relationer. Som många män kommenterat och menar på också stämmer från deras egna erfarenhet. Det mesta stämmer ju också in på det jag upplevt själv.
Intressant är att det är en direkt motsathett till hur dina vänner som själva blivit utsatta antagligen också ser på män.
--
Röda pillret
Aldrig vara beroende av en kvinna för hennes kärlek .
Inte förmedla alltför många betydande brister till en kvinna , för det ska ingjuta tvivel i henne om ditt värde som människa och förstöra hennes attraktion för dig .
Kvinnor älskar inte oss på det sätt vi älskar dem , de älskar på olika sätt och därmed förväntar sig av henne vad hon förväntar sig att du kommer att döma dig till misslyckande .
Så fort någon av dina svagheter görs helt klart att hon kommer att börja känna sig besvikna och detta kommer att orsaka henne att starta en process för att väga upp sina alternativ .
Du kommer att känna att det är din plikt att fixa hennes känslomässiga problem som kommer hon , är det en outtalad överenskommelse , det omvända är dock inte sant ( i LTRs , uppenbarligen inte one night stands et al )
Kvinnor är bra på att rädda ansiktet och ännu bättre , tror uppriktigt på sitt eget skitsnack , deras verklighet och position på saker och ting är i ett konstant tillstånd av förändring ( de är inte trovärdiga . )
Kvinnor är inte bundna av heder - det är en manlig abstraktion .
Många män underskattar kraften i den feminina , det som är tjusningen av den undergivna och inte förstår den inneboende kontroll och inflytande som det har på dig . De är inte svaga , deras makt är bara icke - materiella , till leda : Män älskar att spela detta spel för att övertyga sig själva om att de är i kontroll i sitt förhållande med en kvinna när de i själva verket faller sakta in i hennes grepp .
De som tror att relationer är inte krig ( på grund av sin konflikt natur ) är naiva .
Du upprätthålla kriget och optimalt att göra så att det balanserar din fördel , men segern är förbjudet , för att vinna slaget innebär att förlora " sin kärlek " , kärlek är metafysiskt ett tillstånd av ständig konflikt , utan konflikt , det finns ingen kärlek , utan konflikt finns det tristess , känslokalla .
Skönheten är i själva spelet , inte resultatet av spelet . Om du inte njuta av spelet , kan du inte ta ledningen i den. ( Gäller allt , inte bara kvinnor . )
Hon kommer alltid att sätta sig innan dig .
Du är inte speciell för henne som individ , är din styrka och kraft vad som orsakar henne att bli attraherad av dig , inget mer , inget mindre , till leda : kvinnor inte älskar dig , men tanken på vad eller vem " du " är .
De är oförmögna att älska dig på det sätt som du idealiserar , är hierarkin offer män > män och kvinnor > barn oavsett kön , det fungerar inte i bakåt och dina förväntningar på att det ska är meningslöst . Det är också därför idén om jämställdhet är perverst eftersom förväntningarna på offret är inte och kan inte fördelas lika mellan människor oavsett deras genetiska identitet till förfäran av västra idealism .
Du är helt disponibel för kvinnor .
Män är mänsklighetens sanna romantiker ( uppoffrande kärlek - hane är mer intensiv än utilitaristiska kärlek - hona ) därmed människans djupare sorg för förlorade älskare av svunna tider .
Kärnpunkten i alla delar av livet är SEGER eller fel , relationer är inget undantag .
Inse begränsningarna hos kvinnfolk , acceptera dem.
En man är alltid helt ensam , det finns ingen " högre upp " för dig att lita på , du är i slutet av raden , i avsaknad av en tro på Gud .
Varje människa har en börda som han måste bära , ingen av er är undantagna .
_____________________________________________
EN KILLE SOM BLIVIT ILLA BEHANDLAD AV TJEJ PSYKISKT HITTA DDENNA IDAG.

adhd

http://haven.witchunknowncoven.com/mybb/

barn

http://www.barnperspektivet.se/teman/utsatta-situationer/vald-i-nara-relationer

solen

solen skiner det är varmt här.

RSS 2.0